Üzenet Leonidastól

Oldal

Kedves Vendégem!

Két és félezer évvel ezelőtt a híres spártai király – Leonidas – 300 harcosa élén védte és amíg lehetett feltartóztatta a perzsa hadakat a Thermopülai szorosnál. A perzsák első támadása előtt Xerxész követei útján arra szólította fel a görögöket, hogy adják át fegyvereiket, amire a legenda szerint Leonidas csak ennyit válaszolt: Μολών Λαβέ („Gyere értük, és vedd el”)

Névrokonomhoz híven egy kis csapat élén teszek meg mindent azért, hogy megismertessem Veled a görög vendégszeretetet.

Több mint egy évtizedig vezetettem egy saját “Taverna”-t Athénban, majd nem sokkal Magyarországra költözésem után egy belvárosi üzletet. 2008-ban nyitottam meg Kispesten a jelenlegi gyrososomat.

Hiszek abban, hogy egy helynek nem a mérete számít hanem az, hogy legyen benne szeretet, odafigyelés és alázat. Egy hely, ahol még ha ebédidő, sor és pörgés is van, legyen idő jóbarátként üdvözölni a betérőt.

A Csapatom és én mindig azon vagyunk, hogy Te a lehető legjobb élménnyel gazdagodj és különleges odafigyeléssel készített ételt fogyassz nálunk.

Én ebben hiszek és ezt várom el mindenkitől a Csapatomban. Számomra ez nem csak üzleti kérdés, hanem emberi és lelkiismereti.

Üdv nálam!

Leo